Известие

Collapse
No announcement yet.

GT JTD150 има ли вихрови клапи и дпф ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• GT JTD150 има ли вихрови клапи и дпф ?

Здравейте колеги. При алфа гт жтд 150 коня има ли дпф и вихрови клапи ?
    Благодаря.

Някои имат. Моята е евро 4 и има вихрови клапи, но няма дпф, може би защото е купувана от България.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

Доколкото знам, преди фейслифта нямат ДПФ и клапи. След 2007ма вече имат, но от коментара на колегата stelt следва, че явно не е задължително да имат и двете.
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
      DUCATI Monster
      Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

Много ги харесвам, а дилемата е между гранде пунто спортинг и алфа ГТ. Пунтото губи заради въпросните "екстри" в мотора които ще трябва да се премахват .

Comment

Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщение
          Много ги харесвам, а дилемата е между гранде пунто спортинг и алфа ГТ. Пунтото губи заради въпросните "екстри" в мотора които ще трябва да се премахват .
          То има ли 16в. Пунто, баси колко съм изостанал
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Не. Пунто спортинг е 1.9 8в 130 коня. Допада ми като визия както и ГТ-то. Алфата печели с това, че всички имат подлакатник (или поне тези които съм разгледал) и климатроник. При пунтата и двете са рядкост. Иска ми се мотора да е без дпф или вихрови клапи а пунтото ги има на 100% и се надявах алфата да ги няма.

Comment

Хубаво, запазено/лачено ГТ е в пъти по-кола от грандето...
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
              X